Free shipping on all orders from $ 140.00

Shop now »

temp 54.234.75.144us

us

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de gehele VICO website op het webadres: www.vico-movement.com. Zodra je een order plaatst op de VICO website geef je aan dat je de Algemene Voorwaarden aandachtig hebt gelezen, hebt begrepen en hiermee akkoord gaat.

KLANTEN SERVICE

Zodra u vragen, klachten, complimenten of hulp nodig hebt aangaande uw bestelling in de VICO webshop, aarzel dan a.u.b. niet om contact op te nemen met ons via: info@vico-movement.com.

VERZENDING

Artikelen zullen worden verstuurd van maandag t/m zaterdag. Alle bestellingen geplaatst voor 15:00 (CET) zullen worden verstuurd op dezelfde dag (maandag-zaterdag). De levertijd kan tijdens landelijke feestdagen uitlopen.

Levertijden en verzendkosten:

Nederland en België:
- Voor 15:00 besteld, volgende dag in huis
- Levering wordt verzorgd door POSTNL
- GRATIS verzending

Europese Unie landen:
- 2-4 Werkdagen levertijd
- Levering wordt verzorgd door POSTNL
- GRATIS verzending

Niet Europese Unie Landen (euro):
- 3-7 Werkdagen levertijd
- Levering wordt verzorgd door POSTNL
- Verzendkosten: €15,00 (GRATIS boven een bestelling van €149.00 ex BTW)

Niet Europese Unie Landen (USD)
- 3-7 Werkdagen levertijd
- De levering wordt verzorgd door POSTNL
- Verzendkosten $20,00 (GRATIS boven een bestelling van $150,00 ex BTW)

Als u de specifieke verzendvoorwaarden voor uw land wilt weten selecteer dan een product en bekijk het informatie vak onder de verzendknop.

Zodra uw bestelling ons distributiecentrum verlaat ontvangt u een Track and Trace code via de E-mail, daarmee kunt u uw bestelling volgen. Zodra u een vraag heeft over uw bestelling, kunt u altijd contact opnemen met info@vico-movement.com

RETOURNEREN

Tijdsbestek
U heeft het recht om uw bestelde producten uit de VICO web-shop te retourneren binnen 30 dagen nadat u de producten hebt ontvangen.

Conditie van het artikel
We kunnen en zullen alleen uw retour alleen accepteren als het artikel in nieuwstaat ontvangen in de originele verpakking. Het uitpakken en het passen van het artikel is alleen accepteer baar zodra dat uw beslissing om het product te houden kan beïnvloeden. Wees er a.u.b. van op de hoogte dat we geen artikelen zullen accepteren waarvan we vermoeden dat deze zijn gedragen of beschadigt door de klant zelf.

Retourkosten
Als u een artikel wilt retourneren zullen alle verzendkosten of eventuele importeer kosten voor de rekening van de klant komen.

Terugstorting
Als u een terug storting van het aankoopbedrag wilt en het product voldoet aan bovenstaande criteria, dan zullen we het aankoop bedrag zo snel mogelijk terug storten.

We doen erg ons best om ervoor te zorgen dat onze producten in de juiste maat en kleur worden bezorgd. Zodra er een fout wordt gemaakt aan onze kant aangaande de maat of kleur van het product dan zullen we het bedrag voor retourneren uiteraard vergoeden. Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, stuur dan a.u.b. een email naar: info@vico-movement.com zodat we binnen 24 uur contact met u kunnen opnemen en tot een oplossing kunnen komen.

Als u het product wilt ruilen en het gewenste product is op voorraad, stuur dan a.u.b. een email naar: info@vico-movement.com. De verzendkosten en eventuele importeer kosten zullen voor de rekening komen van de klant. In het geval dat we niet in staat zijn om een vervangend product te kunnen aanbieden zullen we het aankoopbedrag terugstorten. Vul a.u.b. het retourformulier in dat bij uw bestelling is meegeleverd (als deze niet in de doos zit of u bent het kwijt geraakt dan kunt u het HIER downloaden). Zend dit samen met uw retour binnen 30 dagen naar het volgende adres:

Retour adres
VICO Concepts B.V.
Goudsesingel 60
3011KD Rotterdam
Nederland

info@vico-movement.com
+31 (0)10 846 02 40

Track & Trace

Zorg er a.u.b. voor dat u het artikel met tracking nummer verzend. VICO is niet aansprakelijk voor het verliezen van producten tijdens het retour transport.

BETALING

Klanten kunnen kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden: Ideal, Credit Card (Master Card en VISA), Sofort, PayPal en AfterPay. Als u geen van deze opties wil gebruiken neem dan contact op met info@vico-movement.com. Alle prijzen op de VICO website voor European Union (EU) klanten inclusief Nederlandse betalen 21% BTW.

Bestellingen geplaatst door niet-EU klanten zijn vrij van de Nederlandse BTW. Voor niet-EU klanten zullen de BTW worden betaald zodra de bestelling het land van bestemming heeft bereikt. Deze kosten moeten worden betaald met het bonnetje van de verzending. Helaas heeft VICO geen controle over deze bedragen en kunnen u helaas niet vertellen wat de kosten zullen zijn omdat de importeer voorwaarden en importbelasting erg verschild van land tot land. Als u veder nog vragen heeft aangaande dit onderwerp aarzel dan niet om contact op te nemen met info@vico-movement.com.

BESTELLING BEVESTIGING

Na het bestellen en het afsluiten van het betaalproces ontvangen klanten direct een bestelling bevestiging via de e-mail. Als u deze niet ontvangt naam dan a.u.b. contact op met info@vico-movement.com.

MATEN

Op onze Size Guide pagina kunt u specifieke informatie vinden over de verschillende pasvormen en onze internationale maat conversie tabel.

Maattabellen die gegeven zijn, zijn voor individuele producten uit de web-shop en zijn alleen bedoeld als richtlijn. We doen er alles aan om u van de juiste maat informatie te voorzien, maar er kunnen geringe afwijkingen optreden. Aarzel a.u.b. niet om contact op te nemen met ons via: info@vico-movement.com als u vragen heeft of twijfels heeft over uw maat voor het bestellen.

PRIVACY

We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen bij het afleverproces van uw bestelling. We doen dit om ervoor te zorgen dat het op het juiste adres en bij de juiste persoon zal worden bezorgd. Uw persoonlijke informatie zal niet worden gedeeld met derden.

DISCLAIMER

We streven ernaar om de VICO web-sop succesvol te managen en het leveren van correcte en up-to-date informatie. We kunnen dit echter niet garanderen. We stoppen veel moeite in het accuraat presenteren van lederen, stoffen, kleuren en pasvormen maar dit kan afwijken van het daadwerkelijke product. VICO kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verschillen tussen het product op de website en het fysieke product veroorzaakt door uw internetbrowser, computer instellingen of computer systeem.

OVERHEIDSWETGEVING

Onze website www.vico-movement.com, deze Algemene Voorwaarden en contracten tussen de VICO web-shop en klanten, voor wie deze Algemene Voorwaarden gelden, zijn strikt beheerst door de Nederlandse wetgeving.

Size Chart

MEN

EU 40 41 42 43 44 45 46
US 7.5 8.5 9 10 11 11.5 12
UK 6.5 7.5 8 9 10 10.5 11
JAP 25.5 26.5 27 28 28.5 29.5 30

WOMEN

EU 36 37 38 39 40 41
US 6 6.5 7.5 8.5 9 9.5
UK 3.5 4 5 6 6.5 7
JAP 22 22.5 23.5 24.5 25 25.5