Free shipping on all orders from $ 140.00

Shop now »

temp 44.200.194.255US

us

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de gehele VICO website op het webadres: www.vico-movement.com. Zodra u een order plaatst op de VICO website geeft u aan dat u de Algemene Voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat.

KLANTENSERVICE

Zodra u vragen, klachten, complimenten of hulp nodig hebt aangaande uw bestelling in de VICO webshop, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via: info@vico-movement.com of bel naar +31 (0)6 44 19 92 67.

VERZENDING

Producten worden verstuurd van Maandag t/m Zaterdag. Alle bestellingen geplaatst voor 15:00 (CET) worden verstuurd op dezelfde dag (Maandag t/m Zaterdag). Levertijden kunnen iets langer zijn gedurende feestdagen.

Levertijden en verzendkosten

Nederland en België:

 • 1 - 2 werkdagen levertijd
 • Levering wordt verzorgd door POSTNL
 • Gratis verzending

Europese Unie (EU) landen:

 • 2 - 4 werkdagen levertijd
 • Levering wordt verzorgd door POSTNL
 • Gratis verzending

Niet Europese Unie landen (EUR):

 • 3-7 werkdagen levertijd
 • Levering wordt verzorgd door POSTNL
 • Gratis verzending op alle orders vanaf 140 EUR (ex. BTW)
 • Verzendkosten: 15 EUR op alle orders t/m 139 EUR (ex. BTW)

Niet Europese Unie landen (USD)

 • 3-7 werkdagen levertijd
 • De levering wordt verzorgd door POSTNL
 • Gratis verzending op alle orders vanaf 140 USD (ex. BTW)
 • Verzendkosten: 20 USD op alle orders t/m 139 USD (ex. BTW)

Als u de specifieke verzendvoorwaarden voor uw land wilt weten selecteer dan een product en bekijk het informatie vak onder de verzendknop.

Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat ontvangt u een track & trace code via de E-mail, daarmee kunt u uw bestelling volgen. Zodra u een vraag heeft over uw bestelling, kunt u altijd een e-mail sturen naar info@vico-movement.com.

RETOURNEREN

Tijdsbestek
U heeft het recht om uw bestelde producten uit de VICO webshop binnen 30 dagen te retourneren nadat u de producten heeft ontvangen.

Conditie van het artikel
We kunnen alleen uw retour alleen accepteren als het artikel in nieuwe staat verkeerd en in de originele verpakking. Het uitpakken en het passen van het product is aanvaardbaar tot zo ver het nodig is voor u om te oordelen of het product u past of niet. Wees er a.u.b. van op de hoogte dat wij geen producten accepteren waarvan wij vermoeden dat deze zijn gedragen of beschadigd door de klant zelf.

Retourkosten
Als u een artikel wilt retourneren zullen alle verzendkosten of eventuele importeer kosten voor rekening van de klant komen.

Terugstorting of omruiling
Als u een terugstorting van het aankoopbedrag wilt en het product voldoet aan bovenstaande criteria (zie paragraaf Conditie van het artikel), dan zullen wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug storten. Het terugstorten zal niet langer dan 7 werkdagen duren na ontvangst van uw retour.

We doen erg ons best om ervoor te zorgen dat onze producten in de juiste maat en kleur worden bezorgd. Zodra er een fout wordt gemaakt aan onze kant aangaande de maat of kleur van het product dan zullen wij het bedrag voor het retourneren uiteraard vergoeden. Als een product defect is of niet aan uw verwachtingen voldoet, stuur dan a.u.b. een email naar: info@vico-movement.com zodat wij binnen 24 uur contact met u kunnen opnemen en tot een oplossing kunnen komen.

Het is mogelijk om te ruilen. Als u het product wilt ruilen en het gewenste product is op voorraad, stuur dan a.u.b. een email naar: info@vico-movement.com. De verzendkosten van het omgeruilde product komen voor rekening van VICO exclusief importeer- en eventuele douanekosten. Het omgeruilde product kan pas worden verstuurd na ontvangst van het retour. De kosten van de retourzending naar VICO toe worden betaald door de klant (zie paragraaf Retourkosten). In het geval wij niet in staat zijn om een vervangend product te kunnen aanbieden zullen wij het aankoopbedrag terugstorten.

Vul a.u.b. het retourformulier in dat bij uw bestelling is meegeleverd (als deze niet in de doos zit of u bent het kwijt geraakt dan kunt u het hier downloaden. Zend dit samen met uw retour binnen 30 dagen naar het volgende adres:

Retour adres
VICO Concepts B.V.
Oostzeedijk Beneden 231 a
3061 VW Rotterdam
Nederland

info@vico-movement.com
+31 (0)6 44 19 92 67

Track and Trace

Zorg er a.u.b. voor dat u het artikel met tracking nummer verzend. VICO is niet aansprakelijk voor het verliezen van producten tijdens het retour transport.

Alle retouren afkomstig vanuit buiten de Europese Unie dienen te worden aangeduid met de tekst “Retourzendingen en reparaties van Nederlandse koopwaar” op de douaneaangifte. Geretourneerde pakketten zonder deze tekst kunnen leveringsproblemen ondervinden en extra kosten.

BETALING

Klanten kunnen kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden: Ideal, Credit Card (Master Card en VISA), Sofort, PayPal en AfterPay. Als u geen van deze opties wil gebruiken neem dan contact op met info@vico-movement.com.

BTW (Belasting Toegevoegde Waarde)

Alle prijzen op de VICO website voor Europese Unie (EU) klanten zijn inclusief Nederlandse belasting (21% BTW).

Bestellingen geplaatst door niet-EU klanten zijn vrij van de Nederlandse BTW. Voor niet-EU klanten zal de BTW worden betaald zodra de bestelling het land van bestemming heeft bereikt. Deze kosten moeten worden betaald door de ontvanger van het pakket. Helaas heeft VICO geen controle over deze bedragen en wij kunnen u helaas niet vertellen wat de kosten zullen zijn omdat de importvoorwaarden en importbelastingen erg verschillen van land tot land. Als u veder nog vragen heeft aangaande dit onderwerp aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en een e-mail te sturen naar info@vico-movement.com.

ORDERBEVESTIGING

Na het bestellen van uw product(en) en het afsluiten van het betaalproces ontvangen klanten direct een orderbevestiging via e-mail. Als u deze niet ontvangt neem dan a.u.b. contact op met info@vico-movement.com.

PASVORM GIDS

Op onze Size Guide pagina kunt u specifieke informatie vinden over de verschillende pasvormen en onze internationale maat conversie tabel.

Maattabellen die gegeven zijn, zijn voor individuele producten uit de webshop zijn bedoeld als richtlijn. Wij doen er alles aan om u van de juiste maat informatie te voorzien, maar er kunnen geringe afwijkingen optreden. Aarzel a.u.b. niet om contact op te nemen met ons via: info@vico-movement.com als u vragen heeft of twijfels heeft over uw maat voor het bestellen.

PRIVACY

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen bij het verwerkings- en afleverproces van uw bestelling. We doen dit om ervoor te zorgen dat het op het juiste adres en bij de juiste persoon zal worden bezorgd. Uw persoonlijke informatie wordt niet gedeeld met derden.

DISCLAIMER

We streven ernaar om de VICO webshop succesvol te managen en het leveren van correcte en up-to-date informatie. We kunnen dit echter niet garanderen. We stoppen veel moeite in het accuraat presenteren van lederen, stoffen, kleuren en pasvormen maar dit kan afwijken van het daadwerkelijke product. VICO kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verschillen tussen het product op de website en het fysieke product veroorzaakt door uw internetbrowser, computer instellingen of computer systeem.

OVERHEIDSWETGEVING

Onze website www.vico-movement.com, deze Algemene Voorwaarden en contracten tussen de VICO webshop en klanten, voor wie deze Algemene Voorwaarden gelden, zijn strikt beheerst door de Nederlandse wetgeving.

Maattabel

MEN

EU 40 41 42 43 44 45 46
US 7.5 8.5 9 10 11 11.5 12
UK 6.5 7.5 8 9 10 10.5 11
JAP 25.5 26.5 27 28 28.5 29.5 30

WOMEN

EU 36 37 38 39 40 41
US 6 6.5 7.5 8.5 9 9.5
UK 3.5 4 5 6 6.5 7
JAP 22 22.5 23.5 24.5 25 25.5